November Energiemaand

November Energiemaand

Het laatste weekend van oktober is de klok een uur achteruit gegaan, de dagen worden korter en de nazomer maakt definitief plaats voor de herfst. Thuis gaat de thermostaat voor het eerst in maanden weer een paar tandjes hoger. Hét moment dat mensen zich weer bewust worden van de vaste lasten van energie! Daarom is het november Energiemaand. Het thema deze maand? “Thermostaat omhoog? Kosten omlaag!”. Haal nóg meer uit de Energiemaand met de Energievergelijker!

Bezoekers die zich voor 1 december 2014 aanmelden voor Electrabel DrieJaarVast ontvangen naast de scherpe tarieven een Philips PowerBank cadeau.Publishers: verhoogde vergoeding van € 40,- naar € 50,-. Plus: bij meer dan 5 sales een Powerbank cadeau.
De doelgroep van Zelfstroom krijgt in november het eerste zonnepaneel gratis.Publishers: € 100 euro,- CPS. Tevens een iPhone 6 cadeau bij 10 orders of meer!
Nuon beloont klanten die klant willen blijven met een jaarlijkse korting op stroom die op kan lopen tot 25%! Profiteer ook van deze zeer goed lopende campagne door deze actie onder de aandacht van je bezoekers te brengen!
Nieuwe klanten ontvangen naast de vaste lage tarieven bij een 1-jarig contract met groene stroom ook gratis een Bol.com Cadeaukaart ter waarde van € 100,-.Tijdelijke verhoogde vergoeding: van € 45,- naar € 50,- voor 1-jarige producten en een verhoging van € 63,- naar € 70,- voor meerjarige producten. Bij meer de dan 10 sales in november ontvang je zelfs respectievelijk € 55,- en € 80,-!
Nieuwe klanten van Oxxio kunnen nu niet alleen kiezen voor de Apple iPad, maar ook voor een iPhone 5 of een iPhone 6. Zo heeft de klant overal en altijd controle over zijn energie! Bovendien is de Oxxio app vernieuwd, waardoor er nu gebruik gemaakt kan worden van de Apple Homekit.Oxxio InControl met iPad of iPhone – € 40,- CPS, Oxxio Free (1 jaar) – € 35,- CPS.
Nieuwe klanten bij NLE ontvangen exclusief via NLE.nl een Kom Erbij-Bonus van € 113,-. Hiermee is NLE nog voordeliger dan bij vergelijkers!Vergoeding: € 40,- voor 1-jarige contracten, € 45,- voor meerjarige contracten.
Klant worden van E.ON levert direct voordelen op, met regie over je energie, 100% groene stroom zonder meerprijs en gratis en onbezorgd overstappen.
Bezoekers zijn met Nuon VastePrijsStroom én Nuon VastePrijsGas verzekerd van een scherp prijsvast tarief voor 1 jaar. Bovendien ontvangen ze er een gratis staatslot met jackpot bij.
Bezoekers kunnen zich aanmelden voor Sloopdecrisis om tot € 1.000,- te besparen op hun vaste lasten.€ 2,75 voor nieuwe klanten, € 1,40 voor bestaande klanten.
Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden om een onafhankelijk en persoonlijk bespaaradvies te ontvangen.
Bezoekers ontvangen nu een gratis Bol.com cadeaukaart ter waarde van €50,-.