Essent Nest

Exclusief bij Essent: Nest

Aangenaam, dit is Nest
Essent is de enige energieleverancier die in Nederland Nest mag aanbieden. En daar zijn we trots op. Want Nest is niet zomaar een thermostaat. Nest onthoudt de temperatuur die de consument prettig vindt en zet zichzelf lager als deze weg is, zodat er geen energie verspilt wordt aan het verwarmen van een leeg huis. Ook is de Nest op afstand te bedienen. Gewoon met smartphone, tablet of computer.

– U krijgt Nest cadeau bij 5 jaar Groene Stroom & Gas Zeker Nest (normaal € 219,-)
– En voor maar € 49,- bij 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker Nest

Google Nest email banner

Auto-Schema – Nest leert van u
Nest maakt een persoonlijk schema op basis van de temperatuuraanpassingen die u doet. De
thermostaat leert dus van uw voorkeuren en past zich aan uw dag- en nachtritme aan. In combinatie met een drie – of vijfjarig energiecontract met vaste tarieven van Essent, haalt u Nest nu heel voordelig in huis.

Auto-Afwezig – Nest past de temperatuur aan
Doordat Nest sensoren heeft en heel slim is geprogrammeerd, weet de thermostaat wanneer u niet thuis bent. Dus bent u een avondje naar de film of een weekendje weg, dan past Nest automatisch de temperatuur aan. Het huis wordt nooit meer onnodig verwarmd.

Op afstand de temperatuur regelen
Of u nu aan het fietsen bent, achter uw bureau zit of een weekendje in de Ardennen verblijft. Als uw Nest met wifi is verbonden, kunt u overal de temperatuur in huis aanpassen. Gewoon met uw
smartphone, tablet of computer.

True Radiant: efficiënt verwarmen
Vanaf nu staat de verwarming nooit meer te lang aan. Nest leert hoe lang het duurt voordat de cv het huis heeft opgewarmd. En zorgt ervoor dat het in huis de juiste temperatuur is op het juiste moment.

Nest Blaadje: zien wanneer u bespaart
Ziet u het groene blaadje in de display van uw Nest verschijnen? Dan heeft u een temperatuur gekozen waarmee u energie bespaart.

Ook handig: klanten van Essent controleren zelf met de VerbruiksManager of hun voorschotbedrag nog aansluit op het verbruik. Zo niet, dan kunt u de hoogte van uw maandbedrag aanpassen.

Essent regelt de installatie
Uw Nest wordt door onze professionele partner geïnstalleerd. Nadat u een energiecontract heeft afgesloten, duurt het ongeveer twee tot vier weken tot de installateur bij u langskomt. Hij monteert de thermostaat op de juiste plek, helpt u met de instelling van uw account en legt alle functies uit.

Tip: Essent regelt de installatie van Nest voor slechts 79 euro.