Anna thermostaat kopen

Wat is de Anna thermostaat?

De slimme thermostaat is volgens de ontwikkelaar Plugwise een echt Nederlands product, de slimme thermostaat Anna is samen met de Nederlandse Energie Maatschappij ontwikkeld en de thermostaat wordt geproduceerd in Eindhoven. Anna oogt goed en licht bijvoorbeeld op wanneer het een order binnen krijgt.

NL Energie Anna aanschaffen?

Is Anna welkom in uw huis? Voor €3,99 per maand wordt ze uw huisgenoot. Klikken op de bestelknop deze link leidt u direct naar uw persoonlijke MijnNLE-pagina.

Anna thermostaat kopen

Mogen wij Anna aan je voorstellen? Anna is het ‘smart home’-product van NLE. Exclusief voor onze bestaande klanten. Met Anna kun je ‘ontzorgd’ energie gaan besparen.

Anna is intelligent.

Samen met Anna maak je supersimpel een dagelijks schema. Daarop stelt ze de temperatuur in je huis in. Maar daarmee houdt het niet op: Anna leert van je levensstijl en programmeert zichzelf. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dat is ‘ontzorgd’ energie besparen.

Anna is mooi.
Met de grootste zorg ontworpen. Dat is Anna. Een subtiel element aan je muur. Passend in iedere woning. Anna stuur je aan via je tablet of smartphone, maar je kunt haar ook aanraken. Ze licht op bij iedere aanraking.

Anna is cool.
Anna gebruikt ‘geo-fencing’ om te bepalen of jij (en/of andere bewoners van het huis) in de buurt bent. Als je wilt, schakelt Anna zichzelf uit als je weg bent en aan als je op weg naar huis bent.

Anna is sympathiek.
Anna heeft een lage drempel. Verzending en ontvangst is kosteloos. Installatie van Anna door onze professionele installatiepartner kost €70,00. Voor de Anna-services betaal je €3,99 per maand. En die besparen jóu energie. Anna is niet gekoppeld aan een langdurig energiecontract. Wil je weg voor je energielevering, dan kan dat. Anna blijft gewoon actief (zolang je voor de Anna-services betaalt natuurlijk).