Oxxio Apple Homekit

Oxxio InControl en de Apple Homekit

Oxxio Incontrol is vernieuwd! Een update in de Oxxio app zorgt ervoor dat het systeem nu ook gebruikt kan worden in combinatie met de Apple Homekit. Klanten hebben vanaf vandaag dus ook de met de iPhone 6 en 6+ overal en altijd controle over hun energie en huishoudelijke apparaten.

Doordat je als consument bij Oxxio tegen een aantrekkelijke prijs je eigen welkomstcadeau kunt kiezen is het ideaal voor consumenten die nog vastzitten aan een mobiel abonnement, maar toch de nieuwste iPhone willen. De InControl homekit is natuurlijk ook te bedienen met de iPad, iPhone 5C, 5S en andere smart devices.

Oxxio InControl acties

Oxxio heeft doorlopende consument incentives in de vorm van welkomstcadeau’s zoals de iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6+, iPad Air, Samsung Galaxy Tab 4 of Lenovo Flex. Op de Oxxio website vind je de actuele welkomstcadeau’s en via de twee-wekelijkse nieuwsbrief ontvang je hierover updates.

Naast het gekozen device ontvangen nieuwe klanten een InControl bespaarbox met 12 energiebesparende producten t.w.v. € 125,- en natuurlijk de Oxxio app om hun apparatuur mee te bedienen en het energieverbruik te moniteren, ideaal voor de wintermaanden! Door het gebruik van de app besparen consumenten gemiddeld € 365,- per jaar.