Samsung Ledlamp

Samsung slimme LED-lampen

Samsung introduceert slimme LED-lampen

  • Lampen rechtstreeks via Bluetooth te bedienen vanaf smartphone of tablet
  • Opnieuw een stap naar het huis van de toekomst
  • Energiezuinig en in te delen in verschillende groepen voor juiste sfeer per ruimte

Samsung introduceert verschillende series LED-lampen. Het betreft veelzijdige spotjes, zuinige LED-buizen en klassieke sfeerlampen. Daarnaast introduceert Samsung slimme LED-lampen die je via Bluetooth kunt bedienen met een smartphone of tablet. Bovendien kunnen met deze lampen verschillende groepen aangemaakt worden, waarmee je de juiste sfeer per ruimte creëert. Daarmee zet Samsung opnieuw een stap richting het huis van de toekomst.

“De nieuwe LED-lampen passen binnen het Samsung Smart Home portfolio”, zegt Rob de Klijn, Country Director Huishoudelijke Apparaten van Samsung Nederland. “Deze producten en diensten zijn ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Zo zorgt Smart Home onder meer voor lager energieverbruik, verhoogde veiligheid en meer gebruiksgemak.”

Smart Bulb
De slimme LED-lampen van Samsung zijn voorzien van Bluetooth. Daarmee kun je de lampen altijd rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet bedienen. Wi-Fi of aanvullende apparatuur zijn niet langer noodzakelijk. Met de speciale app beheer je tot wel 64 afzonderlijke Smart Bulbs. De Smart Bulbs kun je ook in groepen beheren en hebben verschillende functies. ‘Sleep Mode’ bootst de zonsondergang na, terwijl de ‘Wake-up Mode’ ervoor zorgt dat je altijd uitgerust wakker wordt. De kleurtemperatuur van de lamp kan zowel warm wit als koel wit worden ingesteld. Het licht dim je desgewenst tot 10% van de maximale helderheid, zonder dat daar een traditionele dimmer voor nodig is. Doordat de Smart Bulbs bediend worden via je smartphone, hoef je ’s nachts alleen kort met je smartphone te schudden en het dimlicht gaat aan (”Shake to turn on”-optie). Met een totale levensduur van 15.000 uur geniet je zo’n tien tot vijftien jaar van Smart Bulb verlichting.

Extra sfeer met Samsung LED Classic Lamp
Een klassieke sfeerlamp, met een elegant ontwerp en een opvallend warme kleur licht die doet denken aan de ouderwetse gloeilamp. Hij heeft een heldere, doorzichtige behuizing, waarmee je elke ruimte sfeervol verlicht.

PAR-serie: lichtgewicht spotlampen
Samsungs PAR-serie bestaat uit hoogwaardige spotjes met een zeer beperkt gewicht. Met zijn unieke en moderne design is de Swivel PAR lamp van Samsung een combinatie tussen een spot en armatuur. De draaibare kop geeft gebruikers de flexibiliteit om het product te stellen zonder dat men extra armaturen nodig heeft.

Samsung L-Tube
Voor intensief en praktisch gebruik heeft Samsung de L-Tube ontwikkeld, een serie hoog-rendement LED buizen. Deze hebben standaardafmetingen waardoor ze op bestaande buisarmaturen passen. De Samsung L-Tubes zijn verkrijgbaar in de gangbare kleurtemperaturen voor fluorescentieverlichting. De nieuwe range Samsung L-tubes zijn bovendien compatibel met zowel elektronische- als elektromagnetische ballasten (ECG en CCG), de twee meest gebruikte technieken voor fluorescentieverlichting.