Honeywell evohome

Honeywell Slimme Thermostaat kopen

Met de Honeywell Slimme Thermostaat kun je de temperatuur in iedere kamer apart regelen via een centraal kastje of met een app. Het zorgt voor extra gemak en comfort. Via het eenvoudig te bedienen touchscreen in full color kunt u elke zone/ruimte een eigen naam geven en een volledig individueel weekprogramma instellen.

Honeywell Evohome Multi Zone Systeem bij thermostaatstore.nl

Met het Honeywell Evohome Multi Zone Systeem kun je de juiste temperatuur instellen, op het juiste moment, op de juiste plaats. Dankzij dit vernuftig stukje technologie bepaal je de temperatuur in iedere kamer van je huis. Waarom het hele huis verwarmen als je enkel in de woonkamer zit? Daarnaast is de draadloze thermostaat zelflerend en zorgt dat de gewenste temperatuur is bereikt op het ingestelde tijdstip. Dit biedt niet alleen een stuk comfort en controle over je huis, maar ook controle over je energierekening. Je kunt deze instellingen beheren op het verlichte touchscreen. De Evohome is tot 6 perioden per dag instelbaar voor 4 verschillende zones.

 • Evohome bedieningsinterface
 • Tafelstandaard met voedingskabel
 • 4x radiatorregelaar
 • 2x AA oplaadbare batterij
 • 8x AA batterij
 • RF module
 • Handleiding
Honeywell Thermostaat kopen

Honeywell Evohome Slimme Thermostaat bij Conrad.nl

Honeywell evohome Starterspakket- deze informatie helpt u bij het kiezen en kopen van het juiste product bij de online shop Conrad.nl

Dit Evohome Starter pakket zorgt voor de ideale instap in het thema verwarmingsbesturing. Met het centraal bedieningspaneel stelt u verwarmingstijden vast. Het full colour bedienpaneel is door de intuïtieve bediening eenvoudig in gebruik.

De Honeywell Slimme thermostaat is een draadloos communicerende radiatorregelaar in een modern ergonomisch design met functies voor meer comfort, temperatuurregeling en energiebesparing.
De radiatorregelaar communiceert met een frequentie van 868 MHz en laat zich eenvoudig in het Evohome verwarmingssysteem integreren. Het grote verlichte display en de verstelbare displaypositie zorgen voor een betere leesbaarheid. De meegeleverde displayhouder zorgt ervoor dat het display in de gewenste positie blijft. Het display wordt ingeschakeld zodra u de knop indrukt of het draaiwiel draait. Een handmatige verandering van de kamertemperatuur is te allen tijde mogelijk. Dankzij de raam-open herkenning sluit het verwarmingsventiel als de kamer gelucht wordt.
Dankzij de snelle en eenvoudige montage is het aftappen van het water in de radiator niet meer nodig.

De meegeleverde tafelhouder voorziet niet alleen het bedieningspaneel van stroom, maar zorgt er ook voor dat deze altijd binnen handbereik is.

 • 2x accu
 • 3x radiatorregelaar HR92 incl. batterijen
 • Centraal bedieningspaneel
 • Danfoss adapter
 • Kabel met eurostekker
 • Schroeven.
 • Tafelhouder met stroomvoorziening
Honeywell Thermostaat kopen

 

Honeywell Evohome radiatorpakket inclusief gateway aan/uit

De Honeywell evotouch  is de opvallende, elegante, centrale bedieningsinterface van het evohome draadloze zoneregelsysteem.
Via de betrouwbare draadloze RF-technologie kunnen gemeten temperaturen, van de opnemers/thermostaten uit verschillende ruimtes, ontvangen worden.
En op basis hiervan worden de radiatorregelaars/ketel of vloerverwarmingsregelaar aangestuurd.

One thought on “Honeywell Slimme Thermostaat kopen”

 1. Ik heb nu een tijdje de Honeywell Evohome thermostaat. En vind echt heel ideaal dat de thermostaat per zone de temperatuur goed instelt. Ik had altijd dat sommige kamers beetje koud waren, maar dat het dan erg warm werd als ik de thermostaat weer aan zette. Afgelopen jaar geen last meer van gehad. Mijne heb ik vorig jaar bij Conrad aangeschaft bij een mooie aanbieding. Ik zou dus altijd even rondkijken voor je een Honeywell thermostaat aanschaft. De prijs verschilt vaak best wel per winkel

  add_action( 'init', 'child_manage_woocommerce_styles', 99 ); define( 'WOOCOMMERCE_USE_CSS', false ); /** * Remove all WooCommerce scripts and styles * * @author WP Smith * @since 1.0.0 */ function child_manage_woocommerce_styles() { remove_action( 'wp_head', array( $GLOBALS['woocommerce'], 'generator' ) ); remove_action( 'wp_enqueue_scripts', array( $GLOBALS['woocommerce'], 'frontend_scripts' ) ); }

Reacties zijn gesloten.