NL Energie Anna

Nederlandse Energie Maatschappij en Anna

De slimme thermostaat is volgens de ontwikkelaar Plugwise een echt Nederlands product, de slimme thermostaat Anna is samen met de Nederlandse Energie Maatschappij ontwikkeld en de thermostaat wordt geproduceerd in Eindhoven. Anna oogt goed en licht bijvoorbeeld op wanneer het een order binnen krijgt.

Een zorg van veel consumenten is dat smart home producten zoals de Anna thermostaat die aangesloten zijn op internet informatie doorspelen aan derde partijen zoals adverteerders. Om de privacy van klanten te waarborgen deelt Anna nooit gegevens met andere partijen. Anna is vanaf september 2014 te bestellen voor klanten van de Nederlandse Energie Maatschappij.

NL Energie Anna aanschaffen?

Is Anna welkom in uw huis? Voor €3,99 per maand wordt ze uw huisgenoot. Klikken op de bestelknop deze link leidt u direct naar uw persoonlijke MijnNLE-pagina.

NL Energie Anna

Verschil tussen Anna en een Thermostaat

Ze is zelflerend en ze werkt voor jou. Door haar verbinding met internet heeft ze veel meer informatie tot haar beschikking dan een ouderwetse thermostaat. Hierdoor kun je haar ook op afstand bedienen en weet ze of je schema wel aansluit bij je werkelijke behoefte. Ze leert je schema uit haar hoofd en programmeert zichzelf. Anna weet wanneer je in de buurt bent en past zich daarop aan.

Energie besparen met Anna

Ze kan je helpen te besparen op je energierekening. Dit doet ze door te leren van jouw energiegedrag en zich automatisch daarop aan te passen. Ze leert jouw levensstijl kennen. Zo leert ze bijvoorbeeld jouw dagelijkse schema uit haar hoofd (daar doet ze ongeveer een week over). Ze weet welke temperatuur in huis jij prettig vindt. Anna helpt je zo besparen op je gasverbruik.